Kvalitetssystem

ISO-Support.dk

 

Kvalitetsledelsessystemer og certificeringer

Et kvalitetsledelsessystem skaber overblik over virksomhedens arbejds- og forretningsgange og bør således være et både simpelt og effektivt styringsinstrument, som giver klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering.

 

Et kvalitetsledelsessystem er anerkendt overalt i hele verden, og ISO9001 er for mange synonym med kvalitet og effektiv styring samt en struktureret kundedialog, men det er bestemt ikke nødvendigt at være certificeret for at drage fordel af at arbejde efter den internationale ISO9001 kvalitetsstandard.

I mange tilfælde, eksempelvis ved salgsarbejde, er det ofte tilstrækkeligt at kunne beskrive og dokumentere virksomhedens eksisterende kvalitetsarbejde.

 

Hvad enten I står overfor at overveje, vedligeholde eller måske udvide en certificering, politikker eller processer, da står vore konsulenter klar. Dette er

naturligvis også tilfældet, såfremt virksomheden har behov for beskrivelser, dokumentationer m.v. til anvendelse ved eksempelvis tilbud og prækvalifikationer eller måske assistance til at løfte opgaven med udførelse af intern eller ekstern audit.

 

Copyright © All Rights Reserved